Mi fán terem a TERC

TERC Kft. hitvallása

Az építőipari TERC Kft. több, mint két évtizedes múlttal rendelkező, igen széleskörű tevékenységek folytató vállalat, amelynek kezdete egybeesett a magyar építő- és építőanyag-ipar szerkezeti átalakulásával. Az étkezőasztal fölül induló vállalat ma már valamennyi ágazatát és határterületét lefedi az iparágnak, mindezt a megbízható és minőség jegyében.

TERC Költségvetés készítésben hasznos szoftverek

Tevékenységeik közül csak egy a Költségvetés-készítő szoftverek fejlesztése, amely szorosan összefűződik a TERC fő irányvonalával: az építőipari norma és egységárgyűjtéssel, valamint az ezeken alapuló offline és online szolgáltatás fejlesztésével. A programrendszerek lelkét az építőipari normagyűjtemények képezik, amelyek minden programban megegyező tétel-darabszámban, egységes időközönként jelennek meg. A TERC Kft. hosszú évek munkájának eredményeként alakította ki saját rendszerét, az Európai Unió általános direktíváinak megfelelő, műszaki értékekkel, táblázatokkal kiegészített, új struktúrájú Összevont Építőipari Normarendszert, amelynek a rövidítése ÖN. Ezek a szoftverek folyamatos újítások közepett igyekeznek megfelelni az ügyfelek egyre szélesebb körű és összetettebb elvárásainak. Az asztali verzió három eltérő összetettségű változatban érhető el: TERC V.I.P. Gold, Silver, Bronze. Ezen kívül az internet alapú TERC-Etalonra is eshet az ügyfél választása.  A tervezők, beruházók, kivitelezők munkájának minőségi támogatásának biztosítása érdekében egy folyamatosan bővülő adattár áll a rendelkezésükre.   Ebben megtalálható minden információ, ami a tételes költségvetés-készítéshez szükséges.

TERC CAD Stúdió

1998-ban megalapult CAD Stúdió, amely az építőipari szoftverek tervezésére és fejlesztésére hivatott. Ez a stúdió felel a vállalat által forgalmazott hardvereszközökért is, illetve szaktanácsadással is igyekeznek kielégíteni az vásárlói igényeket. A professzionális Autodesk szoftverek az építészeti, épületgépészeti és szerkezettervezői mérnökök számára biztosítanak műszaki segítséget. Segítségükkel lehetőségünk nyílik komplett építőipari projektek elemzésére is. A vállalat pedig a minőségen kívül az ár-stratégiára is nagy hangsúlyt fektet, ezen kívül demo lehetőségeket is biztosít a leendő ügyfelek számára.

TERC Szakkönyvkiadó és Digitális kiadó

A CAD stúdió megnyitása után az üzleti tevékenység tovább bővült egy szakkönyvkiadóval is. Magyarországon egyedülálló építőipari szakkönyvesbolt kínálatában számos meghatározóak a saját kiadású könyvet, és az építőiparhoz szorosan kapcsolódó szakkönyvet találunk. Emellett támogatják – kiadással is – műszaki szakmai írásokat, és tankönyvpiacot is tervezik bővíteni. A TERC Kft- célja a piac minél alaposabb, minőségi kiszolgálása. Ennek céljából 2012-ben a vállalat profilja egy Digitális kiadóval is bővült. Ezáltal lehetővé vált, hogy nyomtatott anyagaikat elektronikus formában is elérhetővé tegyék. Mindezt a KABIS III könyvszkenner segítségével viszik véghez, amely állománykímélő, korszerű technológiai eljárás. A berendezés fejlettségének köszönhetően kíméletesen kezeli a könyvet, mindemellett gyors és sokoldalú minőségi feldolgozást biztosít.

TERC Oktatási Stúdió

A nyomtatott ismeretek kívül a TERC a szakmai közeg ismeretterjesztésére is nagy hangsúlyt fektet. A TERC Irodaházban, az Építőipari Szellemi Centrumban egy önálló, 10 fős számítástechnikai oktatóterem, valamint a konferenciaterem található, amely biztosítják az oktatás alapvető tárgyi feltételeit. A TERC Oktatási Stúdió az iskolarendszeren kívüli OKJ-s, államilag elismert felnőtt szakképzések, szakmai tanfolyamok, továbbképzések szervezésével és lebonyolításával foglalkozik.

TERC Dokumentumarchiválási Üzletág

A papír alapú és digitális kiadásokon kívül a TERC tevékenységi körébe vette a dokumentumarchiválással kapcsolatos termékeket, megoldásokat kínáló üzletágak. Ezáltal különböző méretű és típusú dokumentumok (üzleti dokumentumok, könyvek, térképek, műszaki rajzok stb.) archiválásához kínálnak hardver és szoftver megoldásokat. Emellett a vállalat biztosítja a készülékek garanciális és garancián túli szervizelését is, így garantálva a minőséget és megbízhatóságot. A TERC vezetése ügyel a dolgozók szakmai ismereteinek folyamatos bővítésére is, hogy a szolgálatás, amit nyújtanak, alapos, sokrétű és korszerű lehessen.

TERC-PRESS

Végül, de nem utolsó sorban 2014-től a TERC Kft. új ágazatának köszönhetően vállalja a hagyományosan tördelt vagy előkészített, s az egyedi igényeknek megfelelő kiadványok kivitelezését is. A vállalat munkatársai alapos szakmai képzések során megtanulták a korszerű tervezési és kivitelezési módokat és stratégiákat, amelyeknek hála kiemelten segíthetik az ügyfelek elképzeléseinek megvalósítását. Garantálják, hogy a szolgáltatások többletterhet, többletköltséget nem jelentenek a megrendelők számára, ellenben minőségi szolgáltatással teszik érthetővé és elérhetővé a nyomdai gyártáshoz szükséges információkat, lehetőségeket. Mindezt a modern piaci igényeket figyelembe véve, azoknak megfelelően teszik.

Share this Post