Teljesítménydiagnosztika árak, avagy személyes tapasztalatok a teljesítmény diagnosztika vizsgálatokról

Teljesítménydiagnosztika árak, avagy miért fontos ez a vizsgálat?

Alapvetően úgy gondolom, hogy a legtöbb sportoló viszonylag tisztában van a képességeivel, természetesen ez lehet némiképp eltérő, de valljuk be a legtöbben nagyjából, legalább körvonalazódva tudjuk azt, hogy milyen a teljesítményünk terhelés alatt. Mégis én személy szerint úgy gondoltam, hogy a lehető legjobb az lenne, ha elmennék egy terhelés diagnosztikai vizsgálatra, még mielőtt újra elkezdeném az élsportot. Így mihamarabb utána is néztem a teljesítménydiagnosztika árak alakulásának és döbbenten mérlegeltem, hogy abszolút nem erre számítottam, ugyanis az én elképzelésembe valami sokkalta drágább tévképzetek voltak, mint a jelenlegi árlista, melyet volt szerencsém megtekinteni. Alapvetően én abszolút nem úgy gondoltam, hogy ez egy olcsó beruházás lesz, viszont úgy éreztem, hogy az egészségem és a teljesítményem maximálása érdekében feltétlen fontos, hogy pontosan lemérjem a képességeimet és a terhelhetőségemet. Hogy miért gondoltam így? Ez egy rendkívül tanulságos történet, melyet ajánlok minden sportoló vagy sportolni akaró figyelmébe. Az alábbiakban az én sportolói karrierem fuccsba meneteléről és a teljesítmény diagnosztika vizsgálat hiányáról, illetve annak fontosságáról szeretnék írni meglehetősen röviden, a saját tapasztalataim alapján. Az alábbiakban ezt a személyes jellegű bejegyzést olvashatják a kedves olvasók.

A teljesítménydiagnosztika árak, avagy a vizsgálat elengedhetetlen fontossága élsport esetén

Őszintén szólva, életem egyik legnagyobb tragédiájaként élem meg ezt az eseményt és mai napig, amikor visszagondolok erre, mindig azt gondolom, hogy bárcsak lett volna annyi eszem akkoriban, hogy utána nézzek a teljesítménydiagnosztika árak skálájának és legalább némiképp sikerüljön felmérnem azt, hogy mennyire fontos is a teljesítmény diagnosztika vizsgálat, főleg szívbetegként. Miután sajnálatos módon ez nem történt meg így legalább egy tanulságos, ám de igen szomorú történettel tudok szolgálni. 11 évig élsportolóként jégkorongoztam, minden egyes napomat edzésen töltöttem és ennek köszönhetően 16 évesen be is kerültem a női jégkorong válogatottba. Ám amikor elkezdődtek az edzések, a folyamatos válogatott tornák, kissé frusztrált, hogy egy előző izomszalag szakadás után nem vagyok a legjobb formában. Így mindent megtettem azért, hogy próbáljam magam egyre feljebb és feljebb edzeni a színvonalhoz, hogy az ország legjobbjai között is a legjobb legyek. Természetesen az egész csak hiúság volt és ostoba versengés, melyet mai fejjel igazából teljesen meg is bántam, hiszen már az ország legjobbjai között lenni is hatalmas dolog, pláne egy ilyen komoly sérülés után. Itt kezdődött a kálváriám története, nem hallgattam az edzőimre, hanem csináltam magamnak egy szörnyen kegyetlen edzéstervet, mellyel az utolsó leheltemet is kihajtottam magamból mindennap. Bár tudván, hogy komoly szívbetegséggel küzdök egyre inkább toltam és toltam az edzéseket, míg nem bírtam már tovább és olyan szinten túlhajtottam magam, hogy egy váratlan pillanatban egy edzőmeccs alatt összeestem a pályán.

Hogyan tevődnek össze a teljesítménydiagnosztika árak?

Elképesztő érzés volt, ott egy olyan világ omlott össze bennem, hogy azt szavakkal elmondani is lehetetlen. azonnal jöttek az orvosok és vittek a kórházba, ahol megállapították, hogy miután abszolúte nem hallgattam az edzőmre és elképesztően túl hajtottam magam a szívem olyan szinten bekrepált, hogy egy huzamosabb időre el vagyok tiltva az élsporttól és bármiféle komolyabban megerőltető mozgásformától. Ott abban a pillanatban úgy éreztem végem, pont a csúcs közelébe érek, és most leszek, és most kell feladnom. Úgyhogy a sérülés következtében több mint 1 évre eltiltottak a sporttól és kötelező jellegű teljesítmény diagnosztikai vizsgálatot rendeltek el, mikor is egy külön edzéstervet hoztak nekem létre a szakemberek, mellyel a saját terhelhető képességeimhez mérten tudok fejlődni, egészen addig, amíg formába nem lendülök.

Most már látom, hogy mennyivel egyszerűbb lett volna teljesítménydiagnosztika árak figyelembevételével számolni és még időben felmérni azt, hogy mi az, amit bír a szervezetem és mi az, ami meglehetősen komoly problémákat okoz neki. Így a történetem konklúzióképpen mindenkinek nagyon ajánlom, hogy vegyen részt teljesítmény diagnosztika vizsgálaton és ne sajnálja a teljesítmény diagnosztika árait ugyanis sok esetben az a vizsgálat karriert vagy akár életet is menthet. Hiszen valljuk be a lehető legfontosabb dolog az egészségünk és az életünk megőrzése.

Share this Post